Username

 

Password

Belum ada Akaun? | Lupa Password?

Pengenal Anda :  Jaafar Kasim - admin
No. HP : 019-6605206

FAN PAGE

ADMIN



 

TOP SPONSOR

   
  admin - 305
promosi - 91
jomengaji - 33
pilihanku - 24
NIKABDULLAH - 15
fatin94 - 11
hjwan - 8
murabbi - 8
amri - 7
USTWI - 7
myayyash - 6
abangcik2010 - 6
habibi731 - 5
4p4ni - 5
norlatifah76 - 4
arm63 - 3
berkat - 3
raine38 - 3
damak58 - 3
norma53 - 3
 


 

Selamat Datang Ke Laman Web Iqramudah.net

Iqramudah.net merupakan satu laman web promosi yang akan memperkenalkan kepada anda produk yang amat hebat dan menakjubkan dimana sesuai untuk semua golongan disamping anda boleh menambah pendapatan hebat jika menyertainya.

Produk yang merupakan "alat bantu" belajar dan mengajar ini merupakan produk yang dicari cari dan diperlukan oleh kebanyakkan orang.

Pelajari bagaimana sesiapa pun Anda (termasuk yang ”Buta Internet”)
boleh jana pendapatan yang lumayan hebat, dengan hanya menggunakan alat bantu mengajar dan belajar ini.

Disamping mengunakan produk ini, anda juga secara outomatik layak untuk mendapat satu peluang menambah pendapatan dengan menjadi wakil kepada kami. Syarikat menawarkan insentif yang amat menarik bagi yang berminat menjadi usahawan.

Baik, saya kongsikan kehebatan produk dulu, baca dan fahamkan baik-baik.

JOM BELAJAR AL-QURAN
CARA
TERMUDAH & TERPANTAS
DENGAN KAEDAH ALAT BANTU
BELAJAR/ MENGAJAR SECARA ONLINE

Anda mungkin tidak berpeluang untuk belajar terus dari Ustaz-Ustaz yang ternama seperti dibawah ini.

Tetapi kini kami bawakan kepada anda untuk belajar terus dengan mereka
secara online.
 

 

ADAKAH ANDA :

  Malu Nak Belajar Al-Quran?

  Tidak Ada Masa?

  Terlalu Sibuk?

  Tiada Tempat Rujukan?

  Tidak Tahu Mengaji?

  Tidak Tahu Membaca Al-Quran?

  Anak Dan Keluarga Tidak Tahu Mengaji?

  Tidak Tahu Dimana Nak Semak Sebutan Bacaan?

  Dan Pelbagai Masalah Yang Lain Lagi?

 

Kini Segalanya.. InsyaAllah Masalah Anda Dapat Di Selesaikan.. Dapatkan  Sistem Belajar Secara Online I-Iqra Di Internet Tanpa Had Masa Anda, 24 Jam Sehari, 365 Hari Setahun Serta Tercanggih Dan Termudah Dari Kami.



Kini Anda Boleh Belajar Dimana Mana Saja Dengan Cara Kami. Boleh Belajar Di Rumah, Di Pejabat, Dalam Kereta Atau Bas, Melalui Telefon Bimbit, Melalui Iphone, Ipad Dan Sebagainya Asalkan Ada Liputan Atau Akses Internet. Jika mengalami masalah sila update flash player kepada yang terbaru, ataupun anda boleh download app Maxthon Browser untuk android klik sini. Amat Sesuai Untuk Semua Peringkat Umur Seawal 2 Tahun Sehingga Dewasa.
 

TIDAK KIRA SIAPA PUN ANDA

ANDA SEBAGAI IBU-BAPA. dewasa tapi Malu nak belajar mengaji, tidak ada tempat mengaji, sebagai rujukan dan perbetul bacaan dan sebutan di rumah, menyemak sebutan dan bacaan anak di rumah selepas anak mengaji.

ANDA SEBAGAI ANAK. Sebagai rujukkan selepas mengaji. Sebagai hadiah kepada ibubapa. Menyemak bacaan dan sebutan.

ANDA SEBAGAI GURU. Membantu proses belajar dengan berkesan. Kaedah belajar yang menyeronokkan... Bahan mengajar yang menarik dan mudah.

ANDA SEBAGAI BOS. Membantu kakitangan mempelajari AL-QURAN. Amal jariah kepada kakitangan. Menjadikan kakitangan lebih bertaqwa.

ANDA SEBAGAI AHLI PERNIAGAAN. Membantu memperkembangkan agama ALLAH.

SEMUA BOLEH BELAJAR. Memberi ruang dan masa yang lebih lama untuk belajar. Ibu-bapa boleh memantau tahap anak-anak secara `online’. Boleh diakses di mana-mana saja. Terdiri dari ahli panel yang bertauliah. Sijil tamat kursus akan diberikan kepada setiap peserta yang berdaftar.Menjana pendapatan berterusan.

 

Liputan Akhbar

 

Surat Sokongan & Kebenaran

Kementerian Pendidikan Malaysia
 

 

Aktiviti Promosi


Mulakan
Langkah Pertama

SEBAB KENAPA ANDA MESTI MILIKI
SISTEM ALAT BANTUAN INI...

Dari dulu hingga sekarang.. pernahkah anda semak bacaan dan sebutan anda tentang huruf Al-Quran ini, sedangkan huruf dan sebutan ini dibaca dalam solat.

Tak perlu malu.. berpuluh kali anda sebut, menggeja atau sebagainya.. tak ada orang lain yang nampak semasa anda mengunakan sistem ini.

Senang faham dan mudah.. Sebutan huruf dan bacaan mengunakan suara orang tempatan yang bertauliah.

Tiada Had Masa.. Boleh guna 24jam dalam sehari, tiada had masa.. bila-bila masa saja boleh belajar.

Anda berpeluang berdakwah.. menyebarkan ilmu yang bermanafaat disamping membantu menjana ekonomi keluarga.

Dalam dunia yang tanpa sempadan ini, kami berusaha mendekati masyarakat mengenai kepentingan dalam mempelajarai Al-Quran. Marilah kita bersama-sama membasmi buta Al-Quran.

Dibawah ini disertakan DEMO bagaimana Asas PRA IQRA berfungsi membantu kaedah mengenal makhraj huruf dengan mudah. Ia disertakan dengan pelbagai aktiviti yang menyeronokkan dimana amat mudah difahami oleh pelbagai lapisan umur dari seusia 2 2/1 tahun hingga dewasa. Asas PRA IQRA ini, sangat-sangat membantu anda untuk menyemak, menyebut dan mengenal makhraj huruf. Ia merupakan alat bantuan yang terhebat.

Sila lihat DEMO dibawah,

Setelah PRA IQRA digunakan, IQRA 1 hingga IQRA 6 sangat membantu anda memperlajari cara-cara sebutan bacaan dengan lebih berkesan. Gabungan lihat, dengar dan sebut dinyatakan dengan jelas untuk kemudahan bantuan pembelajaran anda. Ia sangat membantu dalam mengenal dan mempelajari huruf-huruf yang bersambung.

Dibawah ini, sebagai contoh DEMO IQRA 4 yang menunjukkan pembelajaran betapa mudahnya pembelajaran IQRA 1 hingga IQRA 6 dengan adanya alatan bantuan ini.

Sila lihat DEMO dibawah,

Selain itu, pembelajaran Tajwid Surah Al-Fatihah juga boleh dipelajari dengan mudah.

Lihat DEMO dibawah,

 

Anda juga boleh melihat terus ke “DEMO ONLINE” di Laman Web belajar i-iqra online. Anda boleh ‘KLIK” DEMO dibawah dan kemudian memasukkan username dan paswordnya untuk ke ruang tersebut.



 

Apa yang anda dapat dengan RM100 ?

Sistem pembelajaran online i-iqra untuk kegunaan anda dan keluarga seumur hidup (ID Nama Pengguna / Username). Bersama ahli panel syariah berkaliber [klik sini].
Mendapat bantuan laman web peribadi untuk anda promosikan kepada kawan/ saudara mara/ kenalan anda.
Contoh : www.IqraMudah.net/UsermaneAnda
Peluang Semak Bacaan dan Tajuwid Al Quran.
Peluang menjana pendapatan sambil berdakwah [klik sini].

 

Semua golongan boleh mengunakannya -Kanak-kanak atau dewasa.
Boleh digunakan dimana-mana sebab sepenuhnya online.
Tidak perlu membawa atau menjinjing produk kemana-mana.
Tidak perlu diposkan , tiada caj atau kos mengirimkan produk.
Harga produk Termurah dipasaran.
Tiada risiko rugi - ilmu dunia untuk akhirat.

 

Peluang mengunakan sistem i-iqra online sambil menjana pendapatan.

Anda hanya perlu perkenalkan kepada sesiapa saja dan jika ia membeli sistem ini, anda akan dibayar komisen !

Anda perkenalkan..
Rakan anda membeli.. anda dibayar komisen !

Rakan anda perkenalkan..
Rakan-rakannya pun membeli.. ANDA juga dibayar komisen !!

Rakan-rakannya perkenalkan..
Ramai rakan-rakannya yang lain beli.. ANDA juga dibayar komisen !!!

Segalanya bermula hanya anda perlu mendapatkan sistem ini dengan pendaftaran sekali seumur hidup RM100 !

Jadilah pengguna bijak.. menguna sambil membantu orang lain
dan menjana pendapatan..

Baik, seterusnya saya akan kongsikan peluang menambah pendapatan yang hebat.

Apa yang anda boleh dapat dengan RM100 hari ini ? Anda fikirlah sendiri... bersama kami, dengan hanya modal permulaan RM100, anda mendapat satu produk yang hebat, berguna dan berfaedah untuk anda dan keluarga anda disamping peluang menambah pendapatan dengan menjadi wakil promosi kami.

Baiklah, kami akan tunjukkan caranya.

Anda hanya perlu perkenalkan produk ini kepada kawan, adik beradik atau sesiapa saja tentang kehebatan produk ini atau hanya dengan memberi link laman web anda www.iqramudah.net/username anda sebagai bantuan penerangan dan apabila mereka berminat serta membelinya, anda akan dibayar insentif.

Anda akan dibayar RM40 bagi setiap satu penjualan “sistem alat bantu” ini. Jika ramai rakan anda yang ingin mengunakan dan membeli, lebih banyaklah insentif yang anda dapat.

Contoh : jika 20 orang rakan anda ingin mengunakan dan membelinya terus dari anda.

20 orang x RM40 (insentif level/generasi pertama) = RM800 insentif jualan yang anda dapat.

Itu baru 20 orang, jika lebih ramai, banyaklah yang anda dapat bukan ?

Selain itu, syarikat juga menawarkan insentif perkongsian pendapatan. Jika rakan anda tadi juga berminat untuk menambah pendapatan dan kemudiannya diapun membuat perkara yang sama dengan anda iaitu mempromosikan “alat bantu” dan berlaku penjualan. Syarikat juga akan memberi insentif sehingga aras yang ke tiga (level/generasi ke3). Insentif jualan aras ke dua RM20 dan insentif tahap ke tiga RM10 setiap satu.

Contoh : jika 20 rakan anda yng membeli dari anda tadi, mempromosikan dan seterusnya ada jualannya. Katalah 20 rakan tadi berjaya menjual kepada 20 rakanya yang lain.

20 orang x 20 orang = 400 orang.

400 orang x RM20 (insentif level/generasi ke2) = RM8000 insentif jualan yang juga anda dapat.

Itu baru pendapatan dari aras yang ke2, macam mana jika 400 orang tadi melakukan perkara yang sama dengan anda iaitu perkenalkan dan berlaku penjualan.

Untuk insentif aras yang ketiga (level /generasi ke3) ini, anda akan mendapat RM10 setiap satu jualan dari aras tersebut. Bayangkan jika 400 orang tadi, melakukan perkara yang sama dengan anda iaitu memperkenalkan dan berlaku jualan. Tak payahlah kira 400 orang x 20 orang.. dan berjumlah 8000 orang. Ramai sangat tu.. Katakanlah aras yang ke3 ini ada 2000 orang saja. Jom kita tengok.

Anggaplah 2000 orang saja.

2000 orang x RM10 (insentif level/generasi ke3) = RM20,000

Nak lebih lanjut anda tengoklah di plan insentif. [Klik sini]

Jangan bertangguh lagi. Jom dapatkan “alat bantu” belajar dan mengajar ini. Anda tentu tidak menyesal sebab ia merupakan keperluan anda dan keluarga anda disamping itu boleh membantu anda menambah pendapatan.

 

PLAN PEMASARAN YANG UNIK, MUDAH, MENARIK, SENANG
DAN MENGIKUT SYARIAH [KLIK DI SINI]

Bagi setiap Jualan Produk sebahagiannya akan di sumbangkan ke tabung 
RUMAH ANAK-ANAK YATIM RUKAIYAH, Sungai Merap KAJANG.

Ia dijalankan secara rangkaian networking yang bertujuan untuk memperkembangan penggunaan produk yang hebat ini disamping memberi upah yang berpatutan kepada wakil pengedar

PENGEDAR SISTEM I-IQRA DIPERLUKAN SEGERA!!!
 

AMARAN AKTIVITI SPAM - www.IqraMudah.net tidak akan bertolak ansur dengan ahli yang melakukan SPAM. Jika anda didapati melakukan SPAM, laman web anda akan dihentikan serta-merta.

PENAFIAN: Ini adalah laman web sokongan untuk tujuan PROMOSI sahaja. Tiada kaitan dengan laman web syarikat yang disertai. Contoh pendapatan adalah simulasi sahaja. Pendapatan sebenar bergantung kepada usaha setiap peserta. Kami tidak menjamin sebarang pendapatan TETAP. Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada ADMIN www.IqraMudah.net.

Statistik Pelawat

 Jumlah Ahli : 606
Pelawat Online : 4
 Jumlah Lawatan : 113763
Tarikh : 25/10/2014
 IP Anda : 54.196.62.132

AHLI TERBARU

BERITA TERKINI

WAKIL NEGERI

IqraMudah.net - Wakil Negeri

Kuala Lumpur
10
Selangor
59
Perak
7
Negeri Sembilan
31
Melaka
7
Johor
18
Penang
5
Kelantan
43
Terengganu
10
Pahang
10
Kedah
11
Perlis
1
Sarawak
5
Sabah
8
Putrajaya
1
 
   Labuan
0
Brunei Darussalam
0
Indonesia
0
Singapore
3
Thailand
Filipina

Sila hubungi admin untuk permohonan menjadi Wakil Negeri +6019-6605206 Support@IqraMudah.net

DAFTAR SEBAGAI PENGEDAR - KLIK SINI

 
 

Copyright IqraMudah.net 2012 | Web.Software : PilinSOFT.com